Loading...

Totallösningar inom Markarbeten

Lundins Gräv & Anläggning AB är ett Entreprenadföretag från Osby i Skåne. Företaget startades år 2011 av Kim Lundin efter många års erfarenhet i branschen. Företaget har expanderat i stadig takt med att vi har funnit kompetent personal samt fler nöjda kunder har strömmat in. Det har resulterat i förnyat förtroende och nya uppdrag, samt nya kundrelationer via rekommendation och goda vitsord.

Grävarbeten & fastighetsskötsel

Idag är bolaget 10st anställda med inriktning mot privatpersoner, fastighetsägare och företag. Vi utför markarbeten i bl.a Hässleholm, Kristianstad, Östanå, Hästveda, Verum, Visseltofta, Lohult, Älmhult och Knislinge. Hör gärna med Lundins, inget uppdrag är för litet eller stort för oss.

Läggning av ny entré, grävarbeten, stenläggning, och murbygge

“Vi löser det mesta!”

Företaget har tre verksamhetsområden

  • Mark & Anläggning
  • Trädgårdsskötsel
  • Reningsverk & Avloppslösningar

Lundins Gräv & Anläggning AB har en bred maskinpark som lämpar sig för de flesta vanligt förekommande markarbeten & transporter med grävmaskin, hjullastare, stumpfräsare, traktor m.m.

Helhetskoncept till fastighetsägare

Lundins Gräv & Anläggning AB erbjuder helhetslösningar kring fastighetsskötsel till bostadsrättföreningar och fastighetsägare inom utemiljö och året-om drift & underhåll. Oavsett om det är vinter och snön behöver plogas, eller på sommar halvåret och gårdarna behöver tas hand om så löser vi det – så du slipper.

Välkommen att kontakta oss för hjälp med erat underhåll!

Kontakta oss redan idag!

Samarbetspartners

Vi samarbetar lokalt med HSB på vinterhalvåret för snöröjning samt med byggföretaget Reimers Bygg AB.

Lundins Gräv & Anläggning AB har god ekonomi, erforderliga entreprenadförsäkringar och F-Skattsedel. Som privatperson kan du nyttja ROT och RUT-Avdraget för skattereduktion på många av våra tjänster.

Välkommen att kontakta oss för hjälp i ditt nästa projekt!

Kontakta vår Grävfirma för ett kostnadsfritt Offert-förslag vid nästa Markentreprenad!